Assalamo Aleykom kära läsare!

Assalamo Aleykom mina dyrbara syskon må ni inshAllah befinna er i bästa tillstånd av Iman, hälsa och kärlek! Som ni vet så är det Ramadan snart, endast 4 dagar kvar och man längtar så mycket! Det är en broder som har skrivit text som jag nu lägger upp, en väldigt duktig broder mashAllah. En liten kort påminnelse, och inshAllah ni kommer inom kort få läsa flera inlägg om Ramadan! Jazakomo Allaho kher :)

Volym 3, bok 31, nummer 127
Berättat av Abu Huraira:

Profeten sade, ’’Den som inte slutar med falska tal och onda handlingar, då är Allah inte i behov av hans mat eller dryck (dvs Allah kommer inte att acceptera hans fasta.)’’

Bröder och systrar månaden av Ramadan är ganska nära. det är en jackpot säsong där alla dina synder kan blir förlåtna och dina goda gärningar är multiplicerat med 70!

Gör det bästa av det.

Under Ramadan vänligen be för de förtryckta i Gaza / Palestina, Irak, Afghanistan, Pakistan,. Kom ihåg jordbävningen i Haiti? minns Japan jordbävningen, för att inte tala om katastrofen i Pakistan där tusentals människor fortfarande utan mat och husrum.
När vi sitter hemma och äter våra samosas och kebab, kom ihåg dessa människor och inte bara be för dem utan även skicka donationer till dem.
Hjälpa dem att köpa maskiner så att de kan odla sina egna grödor. Hjälp dem att bygga upp nya hem åt sina familjer och för de föräldralösa.

Kom ihåg bröder och systrar, En muslim är barmhärtighet för hela mänskligheten och när någon är behov av någon hjälp, ska en muslim vara den första person att ta ansvar.

Må frid vara över oss och över Guds rättskaffens tjänare. Jag vittnar om att det inte finns något som är värt att dyrka utom Gud och jag vittnar om att Muhammad är Guds Sändebud).
wassalamoalaikom wa rahmatullahe wa barakatuhu !
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

mashallah vilken vacker bild och tack för denna fina bloggen =)

2011-11-22 @ 18:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0